Tenis de masă

Champions League, cu Samara printre protagoniste

Liga Campioanelor la tenis de masă se reia după o lună de pauză, cu prima etapă din retur, programată vineri. Dintre cele patru românce implicate în competiție, doar Eliza Samara are meci.

Celelalte trei formații la care evoluează tricolorele – CP Lyssois Lille Metropole, cu Szocs Bernadette, TT Saint Quentinois, cu Daniela Dodean, și UCAM Cartagena TM, cu Adina Diaconu, stau în această rundă cu numărul patru.

Gruparea poloneză KTS Tarnobrzeg, cu Eliza Samara la masă, are meci în Germania, cu TuS Bad Driburg, codașa grupei A (locul III). Partida pare simplă pentru Samara&Co. după ce în tur, în Polonia, au câștigat cu 3-0 fără a pierde măcar un set. Meciul are loc vineri, dela ora 20,00. Pe primele două locuri se află Tarnobrzeg (4 puncte) și Lille Metropole (3 puncte).

În grupa B, Diaconu și Cartagena sunt pe locul al treilea, singurul care nu oferă calificarea în sferturi, în vreme ce în grupa D Dodean și gruparea franceză Saint Quentinois se află pe poziția a doua.

Clasamente tenis de masa
Champions League 2017/2018, clasamente după patru etape

Cupa ETTU programează turul al treilea, iar campioana feminină a României, ACS Dumbrăvița întâlnește gruparea rusă TTC Kazan, adversarul de care a fost eliminată sezonul trecut, cu 3-0, meci jucat în deplasare, o deplasare de 2.500 de kilometri.

De această dată, Dumbrăvița și Kazan se confruntă în mansă dublă, cu primul meci în Rusia, tot vineri, 24 noiembrie (de la ora 20,00) și returul la 15 decembrie, în România. Echipa timișeană este compusă din surorile gemene Andreea și Mihaela Dospina, junioara sârbă Izabela Lupulescu și Andreea Balint.

Dumbravita deplasare la Kazan
Fetele de la ACS Dumbrăvița, la plecarea spre Rusia

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s