Tenis

Simona, Irina, dar și Mihaela

Simona, în finala de simplu; Simona și Irina, în finala de dublu. Sunt performanțele care ne fac senin începutul de an. De la Shenzen, tenisul feminin românesc promite un 2018 interesant.

Știrile despre Halep și Begu le vedem pe mai toate site-urile, însă nu numai ele sunt în centrul atenției în orașul chinezesc de aproape 12 milioane de locuitori. Mihaela Testiban este arbitru principal al turneului de peste 600.000 de dolari premii și a avut o săptămână foarte plină.

”Este un arbitru foarte bun. Mihaela Testiban este singurul arbitru din sud-estul Europei, ce are certificarea Gold Badge, ce îi permite să oficieze la nivel atât de înalt. Eu cred că și despre astfel de reprezentanți ai României se poate vorbi cu mândrie”

Ovidiu Șola, fost vicepreședinte al FR Tenis și fost arbitru

Și Ovidiu Șola are povestea sa mai puțin știută: a fost vreme de câțiva ani directorul turneelor ATP și WTA de la Tașkent, Uzbekistan, iar acum este el însusuși proprietarul unei arene cu cinci terenuri de zgură, la Giroc, lângă Timișoara.

”Cristian Țopescu nu uita niciodată, când comenta marile concursuri de gimnastică să amintească de prezențele la concursuri ale fostei mari arbitre Maria Simionescu. Vorbea despre Nadia Comăneci, Anca Grigoraș, Emilia Eberle, …, dar nu uita niciodată să pomenească și de Maria Simionescu”

Ovidiu Șola

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s