Tenis de masă

Tricolorele joacă în sferturile Champions League

Cele mai valoroase reprezentante ale României joacă în această săptămână în cupele europene de tenis de masă. Tricolorele care au adus titlul european pe echipe în 2017 evoluează în sferturile de finală ale Ligii Campioanelor, iar campioana feminină a României, ACS Dumbrăvița are meci în turul al patrulea al Cupei ETTU.

Echipa Danielei Dodean, TT Saint Quentinois, pare a avea misiunea cea mai dificilă în dubla cu una dintre candidatele la titlu, formația turcă Bursa Büyükşehir Belediyespor. Frantuzoaicele joacă prima manșă acasă, vineri, 26 ianuarie, de la ora 20,30.

Pe teren propriu evoluează și cealaltă echipă franceză ce are o româncă în lot, CP Lyssois Lille Metropole. Bernadette Szocs și colegele sale vor întâlni surprinzătoarea formație croată Dr. Časl Zagreb, care a câștigat grupa C. Jocul tur este tot vineri, dar de la ora 20,00.

Ca favorite pleacă Eliza Samara și colegele sale de la echipa poloneză KTS Tarnobrzeg, dar partida cu austricele Linz AG Froschberg de la va fi foarte dificilă.  Este confruntarea dintre finalista ediției trecute de Champions League, Tarnobrzeg, și o semifinalistă, Linz. Turul va fi duminică, de la ora 17,00, și poate fi urmărită LIVE VIDEO AICI.

Într-a doua cupă europeană, ETTU, ACS Dumbrăvița au returul cu formația spaniolă Girbau-VIC TT, joi de la ora 20,30, în deplasare. Timișencele mai au șanse pur teoretice, după ce în prima manșă au cedat la Dumbrăvița cu 3-0, câștigând un singur set. Echipa catalană are în componență o jucătoare în vârstă de 54 de ani, de origine chineză, Ni Xialian, despre care puteți citi AICI.

 

Foto: http://www.ettc2017.lu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s