Tenis de masă

VIDEO | Echipele lui Dodean și Szocs, învinse acasă. Samara joacă duminică

Sferturile de finală ale Ligii Campioanelor la tenis de masă programează la acest final de săptămână manșa tur. Daniela Dodean, cu TT Saint Quentinois, și Szocs Bernadette, cu CP Lyssois Lille Metropole au evoluat pe teren propriu, dar nu s-au putut impune.

Saint Quentinois a fost depășită de una dintre candidatele la titlu, formația turcă Bursa Büyükşehir Belediyespor, cu 3-1. Dodean a fost singura jucătoare a formației franceze ce a disputat două partide: 1-3 (6-11, 12-10, 5-11, 11-13), cu  Melek HU și tot 1-3 (-8, 9, -6, -7) cu Ho Ching LEE. Punctul echipei din Hexagon a fost făcut de Britt Eerland, care a trecut cu 3-0 (11-5, 13-11, 11-8) de Yana Noskova. A doua manșă se dispută în Turcia, la 10 februarie.

Pe teren propriu a evoluat și cealaltă echipă franceză ce are o româncă în lot:  Bernadette Szocs și colegele sale au întâlnit Dr. Časl Zagreb, câștigătoarea grupei C. Formația croată s-a impus cu 3-0: aici românca a fost singura care a luat vreun set, Bernadette SZOCS – Mengyu YU 2-3 (10-12, 7-11, 11-9, 11-7, 3-11). Maria XIAO și LE LANNIC Agnes au cedat cu 3-0. Returul de la Zagreb are loc la 9 februarie.

Eliza Samara și colegele sale de la echipa poloneză KTS Tarnobrzeg sunt favorite în confruntarea cu austricele Linz AG Froschberg, care însă pare cea mai echilibrată din sferturi. Este confruntarea dintre finalista ediției trecute de Champions League, Tarnobrzeg, și o semifinalistă, Linz. Turul va fi duminică, de la ora 17,00, și poate fi urmărită LIVE VIDEO AICI.

Foto: Facebook TTSQ – Tennis de Table Saint-Quentinois

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s