Fotbal

Sistemul-experiment 136/245, gata de start. Timișoara merge la TAS

Prima parte a sezonului din Liga I de fotbal în sală s-a încheiat odată  cu meciul-formalitate United Galați – Informatica Timișoara. Cele două cluburi s-au luptat cinci luni la comisii, iar pe teren au petrecut doar 24 de minute tur-retur. Iar în aceste 24 de minute, bănățenii au folosit juniorii U19, ceea ce a dus la o avantaj strivitor al moldovenilor, 10-0, când Informatica a rămas în doar doi jucători.

În partea a doua a sezonului, primele șase clasate vor fi împărțite în două grupe de trei. Liderul Autobergamo Deva (48 puncte), ocupanta locului al treilea, Informatica Timișoara (39 puncte) și trupa de pe poziția a șasea, Politehnica Iași (24 puncte) se vor afla într-o grupă. Cealaltă va fi compusă din echipele de pe locurile al doilea, al patrulea și al cincilea, United Galați (46 puncte), FK Odorheiu Secuiesc (35 puncte) și Dunărea Călărași (27 puncte).

Cele trei vor juca fiecare cu fiecare, tur-retur, dar punctajul din primele 18 etape nu se va păstra. Liderele cele două grupe – Autobergamo și United – vor porni cu câte trei puncte în faza a doua, câte un punct vor avea Informatica și Odorheiu Secuiesc, iar formațiile calificate de pe ultimele două locuri iau startul fără punct. Prima etapă va avea loc la 15 aprilie, ultima la 6 mai. Câștigătoarele celor două grupe vor disputa finala campionatului, după sistemul ”trei din cinci”.

Imediat după startul meciului de la Galați, pe contul oficial de Facebook al CS Informatica  Timișoara au apărut anunțurile că ”drept răspuns la verdictul Comisiei de Recurs, conducerea clubului Informatica a decis ca la meciul de la Galați sa trimită echipa U19” și că ”vom contesta decizia Comisiei la TAS”.

Un gând despre „Sistemul-experiment 136/245, gata de start. Timișoara merge la TAS

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s