Tenis de masă

C’est fini. Sfârșit de capitol pentru Daniela Dodean

Una dintre jucătoarele de tenis de masă care anul trecut aducea aurul european pentru România va face o schimbare importantă în cariera sa. Daniela Dodean Monteiro va pune capăt unei etape de trei ani, care a însemnat trei participări în Champions League și un titlu de vicecampioană a Franței.

Arădeanca în vârstă de 30 de ani va părăsi formația franceză TT Saint Quentin, pentru care a jucat din 2015. Fratele Danielei, Cristian Dodean, spune că există șanse mari ca ea să evolueze în Portugalia.

”Cel mai important e că Daniela este sănătoasă și își va încheia sezonul în Franța la mijlocul lunii mai. În proporție de 99%, ea va evolua sezonul viitor în Portugalia, dar încă nu știm la care echipă. Va fi decizia ei, căci vrea să se afle mai aproape de fiică și de soț”

Cristian Dodean, antrenor de tenis de masa CSM Arad

Stabilită la Porto și căsătorită cu jucătorul de tenis de masă Joao Monteiro, românca are o fetiță de aproape trei ani. Daniela și Joao au devenit în 2016 campioni europeni la dublu-mixt, fiind totodată primii soți care obțin un astfel de titlu.

În cei trei ani la TT Saint Quentin, echipa franceză a jucat de fiecare dată în Liga Campionilor și a trecut de faza grupelor. În toate sezoanele, TTSQ s-a oprit în sferturile de finală ale Champions League. În întrecerea internă, cel mai bun rezultat a venit în campionatul 2016/2017, când formația Danielei a fost vicecampioană.

O variantă pentru jucătoarea noastră ar fi Sporting Lisabona, clubul la care evoluează Joao, însă echipa feminină a grupării din capitala Portugaliei este deocamdată la un nivel mult inferior celui al Danielei, astfel că, probabil, va căuta alte variante.

Foto: Facebook TT Saint Quentin

2 gânduri despre „C’est fini. Sfârșit de capitol pentru Daniela Dodean

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s