Timp liber

VIDEO / Parisul la pas. La pas de alergare

Capitala Franței poate fi vizitată într-o mulțime de moduri: de la bătut cu pasul până la autobusul turistic aveți o paletă largă la alegere. Dar la un tur al Parisului în pas de alergare v-ați gândit?

S-a gândit un grup de patru iubitori ai jogging-ului și participanți la maratonuri: Jean-Charles (60  ani), Flavien (32  ani), Frederic (53 ani) și Sylvain (44 ani). Oferta cuprinde trei tururi, cu distanțe de 8, 14 și 20 de kilometri și durate între 90 de minute și patru ore, iar ghizii te asigură că-și vor adapta stilul cadenței tale de alergare. Champs-Elysées, turnul Eiffel , Piața Concorde, Trocadéro, podul Alexandre III sau muzeul Luvru nu lipsesc din niciunul dintre cele trei tururi. Traseele exacte le găsiți AICI.

Citiți și: CUM SĂ ALERGI CORECT. CÂTEVA SFATURI IMPORTANTE

Ghidul te preia de la hotelul ori apartamentul în care locuiești și îți personalizează traseul, pe care îl primești pe email după ce faci rezervarea. La start, ți se oferă harta printată a traseului și poze ale importantelor obiective, iar prima prezentare, cea generală a Parisului, va fi făcută încă dinainte de a pleca în alergare.

Opririle sunt programate în locurile cele mai pline de istorie, moment potrivit pentru câteva poze și materiale video, care după tur vor  ajunge tot pe adresa dumneavoastră de email.

Inițiativa a pornit încă din 2008. Rezervarea se poate face din orice colț al lumii, pe internet, iar prețurile cele mai convenabile sunt pentru grupurile de cel puțin cinci alergători. Tarifele pornesc de la 56 euro/persoană (pentru turul scurt de 8 km și cel puțin cinci persoane) și urcă până la 210 euro, pentru turul lung, de 20 km și pentru o singură persoană. Gata de start?

Foto: Hobbizer

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s