Tenis de masă

VIDEO / Meci superb! Fetele repară ce au  stricat ”pricepuții” de la ”administrativ”

Echipa feminină a României a învins Taiwan cu 3-0, în Grupa C a Campionatelor Mondiale de tenis de masă de la Halmstad. Primele două puncte au fost aduse după ce jucătoarele noastre au întors scorul de la 0-2 la seturi.

Elizabeta Samara a învins-o cu 3-2 (4-11, 15-17, 11-7, 11-8, 11-4) pe Cheng I-Ching, Bernadette Szocs a trecut cu 3-2 (7-11, 5-11, 11-9, 12-10, 11-8) de Chen Szu-Yu, al treilea punct fiind adus de Daniela Monteiro Dodean, după 3-1 (12-10, 11-9, 8-11, 11-8) cu Liu Hsing-Yin.

Calificarea fusese în pericol, după ce oficialii echipei noastre nu au știut regulamentul și au întârziat la întocmirea foii de joc a meciului cu Olanda, ceea ce a dus la o neașteptată înfrângere cu 3-1, despre care puteți citi pe larg AICI.

Citiți și: Vicecampion național, … cu două antrenamente pe săptămână și un job la atelierul de fierăstraie

Înaintea ultimului său meci din grupă, cu Coreea de Nord (astăzi, ora 20,00), România ocupă locul al doilea și nu mai poate pierde calificarea în optimi, chiar dacă va fi învinsă. Tot astăzi, Olanda a pierdut cu Cehia (3-2), asttfel că nu ne mai poate ajunge în clasament. Prima clasată se califică direct în sferturi, iar echipele de pe locurile al doilea și al treilea merg în optimile parțiale.

Foto: ittf.com

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s