Fotbal

Ce ironie: nu s-au întâlnit deloc sezonul acesta, dar se pot înfrunta de cinci ori în finală

Murphy nu are somn: United Galați și Informatica Timișoara vor disputa finala Ligii I de fotbal în sală. Adică echipele care s-au certat cinci luni la comisii și practic nu au jucat niciun meci una împotriva alteia în acest sezon.

Nu reiau saga United – Informatica, în urma căreia meciul tur de la Timișoara, programat la 7 noiembrie a fost omologat cu 0-5, iar la returul din 7 aprilie, bănățenii au trimis juniorii, iar meciul s-a încheiat după startul reprizei a doua pentru că Informatica a rămas în prea puțini oameni. Este rezumată AICI, însă cred că o cunoașteți.

Practic, garniturile prime ale celor două cluburi nu s-au mai aflat față în față de la semifinala sezonului 2016/2017, când moldovenii s-au impus cu 2-1 la partide (7-8, 3-2, 2-1, fiecare echipă a câștigat acasă). Și acum, United ar urma să aibă șansa unui meci decisiv pe teren propriu, doar că acum va fi o confruntare ”trei din cinci”.

În sezonul regular, United s-a clasat pe II, iar Informatica pe III, dar în play-off timișorenii au făcut 12 puncte din 12, chiar dacă au fost în grupă cu Deva, care terminase pe locul I, neînvinsă, în vreme ce gălățenii au realizat 5 puncte din 12 posibile, în faza secundă a campionatului.

În plus, timișorenii au câștigat cele mai recente trei dispute pentru trofeu, în care au fost implicați: două finale de Cupă a României și o Supercupă, toate împotriva formației din Deva.

Primele jocuri din finala Ligii I de fotbal în sală, ediția 2017/2018, se joacă luni, 14 mai, și marți, 15 mai, de fiecaredată de la ora 18,30, la Galați.

Foto: Secvență din meciul în care United a înfruntat juniorii Timișoarei / Facebook Club Sportiv United  Galați

2 gânduri despre „Ce ironie: nu s-au întâlnit deloc sezonul acesta, dar se pot înfrunta de cinci ori în finală

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s