Fotbal · Uncategorized

VIDEO / ”Au făcut sală plină și asta este bine pentru futsal, în primul rând”

Toată lumea fotbalului în sală din România s-a așteptat la o atmosferă tensionată între United Galați și Informatica Timișoara, după ce cluburile s-au duelat cinci luni la comisii și practic deloc în campionat. Tensiunile, însă, au fost doar cele sportive, pe teren, în limitele firescului.

Au rezultat două meciuri intense, decise ”la mustață”: primul, printr-un gol marcat de bănățeni pe  final de meci; al doilea, la loviturile de departajare.

”Galațiul ne-a  primit foarte bine. Disputa a fost pur sportivă, nu au existat contacte peste limita regulilor. Consider că United este un club foarte bine organizat, în creștere care – de ce nu? – poate fi un exemplu pentru noi și pentru celelalte grupări. Bineînțeles, au susținere financiară, au de unde, dar – una peste alta – au demonstrat că reprezintă un club solid, au făcut sală plină la ambele partide. Lumea i-a aplaudat, chiar dacă au pierdut și toate acestea sunt foarte bune pentru futsal, în primul rând”

Robert Lupu, antrenor-jucător Informatica

Primele două confruntări ale finalei au fost foarte echilibrat. Bănățenii au câștigat în deplasare aceste prime două partide: 1-0, luni, printr-un gol înscris în minutul 38, 6-4 (3-3, 2-2, 0-0), după loviturile de departajare, marți.

Citiți și: Ce ironie: nu s-au întâlnit deloc sezonul acesta, dar se pot înfrunta de cinci ori în finală

”Noi nu am abordat meciurile astea ca și cum am vrea o revanșă, în urma punctelor ce ne-au fost luate. Cred că așa a fost să fie, dar suntem supărați că nu am primit motivarea acelei decizii. Dacă motivarea e clară, poate ar trebui să ne fie rușine, însă nu avem motivarea și noi știm că nu am greșit. Știm asta și așteptăm motivarea pentru a dovedi că am fost corecți”

Robert Lupu

Așadar, scorul la partide al finalei este Informatica Timișoara – United Galați 2-0. Meciul al treilea al finalei Ligii I de fotbal în sală va avea loc luni, 21 mai, de la ora 18,30, la sala Constantin Jude din Timișoara. Dacă învinge, Informatica devine campioană; dacă nu o face, echipele se vor întâlni a doua zi în aceeași sală, în meciul IV.

Oricare echipă va câștiga campionatul o va face în premieră, după ce în ultimele nouă sezoane titlul național a mers doarla Tg. Mureș (de șase ori) și Deva (de trei ori).

 

Foto: Facebook Club Sportiv United Galați

Un gând despre „VIDEO / ”Au făcut sală plină și asta este bine pentru futsal, în primul rând”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s