Tenis

Protagoniștii turneului de la Timișoara, pe tabloul de la US Open

Primele meciurile de pe tablourile principale ale turneului de la New York sunt în plină desfășurare, iar românii sunt și ei implicați. Printre aceștia se află câștigătoarea edițiilor 2015 și 2018 ale turneului Tivoli Trophy Timișoara – Internaționalele de tenis ale României, Selma Cadâr, și finalistul din acest an, Cezar Crețu.

Cadâr (născută la 27 aprilie 2000) a intrat direct pe tabloul principal, unde a depășit-o pe Ana Geller, din Argentina. Jucătoarea din America de Sud a abandonat la scorul de 7-5, 2-0, 30-0 pentru Selma, care o va întâlni în turul secund – 16-imi de finală – pe principala favorită Cori Gauff (SUA).

Pe tabloul băieților, Cezar Crețu (născut la 24 aprilie 2001) a pornit din calificări, unde a fost favorit nr. 11. El i-a depășit pe britanicul Fearnley (6-4, 7-5) și pe filipinezul Pantino (6-4, 6-3), pentru a urca pe tabloul principal. Acolo, Crețu va întâlni astăzi un alt britanic, Aldan Mchugh.

Și câștigătorul turneului din iulie, de la Timișoara, francezul Valentin Royer, a luat startul din calificări (ca favorit principal) și a acces pe tabloul de 64.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s