Fotbal

”Au fost jucători pe care am vrut să-i evaluăm, dar nu acesta este motivul rezultatelor strânse”

Naționala de fotbal în sală a României a învins Albania în două partide de verificare jucate săptămâan aceasta la Arad. A fost 3-1 și 4-3 pentru naționala condusă de Robert Lupu, dar selecționerul recunoștea cu fair-play că ”poate că în meciul al doilea albanezii meritau mai mult, poate un egal”.

Marți, a fost 3-1, cu goluri marcate de Mimi Stoica, Savio Valadares și Adrian Pânzaru, dar marcatorul golului secund s-a accidentat pe final de meci.

A doua zi, fără tehnicul brazilian naturalizat, România a câștigat greu, 4-3, cu punctele marcate de Mimi Stoica, Ique Ribeiro, Liviu Ruxandari și Paulo Ferreira.

”Au fost două partide echilibrate. Am adus și noi mulți jucători, să-i vedem. Am lărgit aria de selecție, ca să vedem cum se comportă cei care nu au prea avut meciuri sub tricolor. Am avut doi debutanți – Andrei Crăciun, de la United Galați și Valentin Ilaș, de la Informatica Timișoara – plus Biro și Cireș, care nu au mai mult de două meciuri disputate. Au fost patru-cinci jucători pe care am vrut să-i evaluăm, dar nu acesta este motivul rezultatelor strânse. Albania are undeva la 10-11 jucători ce evoluează în liga a doua din Italia și au calitate, chiar dacă de-a lungul timpului nu au ajuns la nivelul performanțelor reușite de naționala noastră. Știam că este o echipă cu personalitate, cu jucători buni în relația unu la unu și poate că în meciul al doilea meritau mai mult, poate un egal”

selecționerul României, Robert Lupu

Cum Euro se organizează de acum din patru în patru ani, următoarele jocuri oficiale ale tricolorilor vor fi în toamna lui 2019, în calificările pentru Cupa Mondială 2020. La turneul final se califică șapte reprezentante ale Europei. România, participantă la cel mai recent turneu final Euro, intra direct în Main Round-ul preliminariilor.

Savio Valadares Romania accidentat
Savio Valadares (nr. 11), accidentat la finele primului meci cu Albania. Savio a suferit o accidentare serioasă și la turneul final Euro, de la începutul acestui an, în partida cu Ucraina

Foto: frf.ro

2 gânduri despre „”Au fost jucători pe care am vrut să-i evaluăm, dar nu acesta este motivul rezultatelor strânse”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s