Tenis de masă

Daniela Dodean a debutat la Sporting Lisabona

Jucătoarea de tenis de masă Daniela Dodean a încheiat anul acesta o colaborare de trei sezoane cu echipa franceză TT Saint Quentin și s-a transferat în Portugalia. Arădeanca a ales să evolueze pentru Sporting Lisabona, formație care joacă în premieră în Champions League.

Dodean și-a făcut debutul la Sporting tocmai în competiția europeană, ce adună la start cele mai bune 12 grupări de pe continent. Sporting Lisabona a jucat pe terenul formației Linz AG Froschberg, unde a pierdut cu 3-0. Daniela a evoluat chiar în deschiderea acestei confruntări, dar nu a reușit să ia vreun set în fața unei jucătoare cu cetățenie austriacă, dar născută în Republica Moldova, la Chișinău:

Sophia POLCANOVA : Daniela DODEAN MONTEIRO 3-0 (11:8 / 11:2 / 11:8)

Wai Yam Minnie SOO : Fen LI 3-1 (6:11 / 12:10 / 12:10 / 11:8)

Linda BERGSTRÖM : APOLONIA Tiago 3-0 (11:4 / 13:11 / 11:5)

Linz a fost campioană europeană inter-cluburi în 2009 și 2013 și finalistă în 2010 și 2015, iar sezonul trecut s-a oprit în sferturile de finală.

Din grupa C mai face parte fosta echipă a Danielei, TT Saint Quentin, cu care Sporting Clube de Portugal va juca la 27 octombrie, acasă. Celelalte două confruntări ale ”portughezelor” vor fi la 16 noiembrie, la Lisabona, cu Linz AG, și la 30 noiembrie, cu TT Saint Quentin, în deplasare.

Citiți și: ZIUA DE POVESTE ȘI DE VIS a tenisului de masă

Daniela Dodean a ales să se transfere în Portugalia, pentru a fi cât mai aproape de soțul ei, Joao Monteiro, cu care are o fetiță în vârstă de trei ani și care i-a fost partener în 2016, când au câștigat titlul european la dublu mixt. Anul acesta, Daniela nu a putut face echipă cu Joao, la Campionatul European, deoarece acesta a fost accidentat.

 

Foto: Daniela și-a anunțat debutul la Sporting, printr-un selfie pe o rețea de socializare

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s