sport

VIDEO / ”Dacă handbalul total există, s-a jucat în meciul România-Norvegia”

Lumea handbalului este încântată de jocul naționalei României, care a câștigat grupa D a Campionatului European din Franța. Fetele noastre au câștigat cu 31-23 (12-8) și au atras elogii.

Site-ul oficial EHF notează că înfrângerea de aseară este cea mai grea din istoria Norvegiei la Euro, într-o cronică semnată de Adrian Costeiu. Cele 14 mingi salvate de Iulia Dumanska (procentaj 44%) și cele 11 goluri ale Cristinei Neagu sunt alte argumente aduse în articol, dar startul de meci a impresionat în mod special. ”Dacă handbalul total există, trebuie să fie cel jucat în primele șapte minute ale meciului România-Norvegia. Cele două echipe și-au aplicat lovitură după lovitură, fără ca apărările să poată opri ceva, astfel că am avut pe tabelă un 6-6 aproape ireal”.

Vă amintesc, toate primele 12 acțiuni ofensive ale partidei au fost transformate în gol.

”Mă simt foarte mândră că îmi pot ajuta echipa. Pentru asta muncim în fiecare zi, să evoluăm la nivel ridicat. Sunt foarte fericită că astăzi împreună cu fetele mele ne-am comportat atât de bine. Am intrat motivate pe teren, pentru că nu în fiecare zi poți juca împotriva Norvegiei și este minunat că am profitat de șansa de a le învinge. E foarte bine că pot lucra cu Denisa Dedu: știm că suntem două jucătoare valoroase și ne ajutăm una pe alta. Acum trebuie să ne odihnim bine, căci urmează meciuri grele și în faza principală”


Iulia Dumanska / jucătoarea meciului / Radio România Actualități

Foto: Facebook EHF Euro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s