Fotbal

Predicția selecționerului: pe cine vede Robert Lupu în finala Ligii I

Șase etape mai sunt de jucat din prima fază a campionatului de fotbal în sală, iar echipele din fruntea clasamentului sunt despărțite de puține puncte. După 12 runde, pe podium sunt Autobergamo Deva (29 puncte), United Galați (28) și Imperial Wet Miercurea Ciuc (25).

”Galațiul a luat un start foarte bun”, a spus selecționerul Robert Lupu, silit în luna decembrie să renunțe la postul de antrenor al campioanei naționale, Informatica Timișoara. ”Deva a avut un parcurs mai echilibrat, iar Miercurea Ciuc și-a revenit după un început cu ezitări”, a adăugat Robert Lupu, la emisiunea ”În prelungiri”, de la TVR.

Tehnicianul în vârstă de 36 de ani a indicat Imperial Wet drept echipa ce are lotul cel mai bun, dar a completat că ”Deva are prima șansă, dacă mai aduce jucători, așa cum are de gând. Eu văd o finală Deva-Miercurea Ciuc, dar oricine din fruntea clasamentului poate câștiga. Sunt multe cluburi care investesc”, a conchis Robert Lupu.

Originar din Reșița, Lupu a vorbit și despre modul cum s-a despărțit de Liga I de fotbal în sală, de Informatica Timișoara, unde era antrenor-jucător: ”Sunt un caz unic, de fotbalist care mai putea evolua, dar a fost oprit să mai joace, așa fără voia sa, fără meci de retragere”.

Cu Robert Lupu la comandă, Informatica Timișoara a cucerit ultimele patru trofee interne: două Supercupe, campionatul și Cupa României. Acum, gruparea bănățeană a pierdut o bună parte dintre jucătorii importanți și se va baza pe tineri în partea a doua a sezonului.

Liga I se reia peste două săptămâni (19 ianuarie), cu etapa a XIII-a:
Imperial Wet Miercurea Ciuc – Informatica Timisoara
Futsal Club Dunarea Călărași – Futsal Poli Iasi
SCM Gloria Buzău – CFF Clujana Cluj-Napoca
CS United Galaţi – Bukovina Vicov
Futsal Klub Odorheiu Secuiesc- Autobergamo Deva

Un gând despre „Predicția selecționerului: pe cine vede Robert Lupu în finala Ligii I

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s