Fotbal

VIDEO | Achiziții… imperiale la Miercurea Ciuc

Imperial Wet Miercurea Ciuc pregătește partea a doua a sezonului cu intenții clare de a deveni una dintre importantele candidate la titlul national de fotbal în sală. Gruparea harghiteană a făcut o campanie agresivă de transferuri, chiar dacă nu s-a grăbit să anunțe mutările.

Echipa care acum ocupă locul al treilea în Liga I și-a asigurat serviciile unui fotbalist din naționala Serbiei, participant la turneul final Euro 2018 și fost la Informatica Timișoara. Este vorba despre Stefan Rakic, câștigător a patru trofee în România, cu gruparea bănățeană: campionatul Cupa și două Supercupe ale României.

În vară, Rakic a plecat de la Informatica la gruparea bosniacă FC Mostar SG Staklorad, cu care a evoluat în Liga Campionilor, dar acum se întoarce în România, după cum anunță și futsalbalkan.com.

Sârbul în vârstă de 25 de ani a evoluat pentru Miercurea Ciuc la turneul de verificare de la Gheorghieni, așa cum se poate vedea mai jos. Rakic apare într-al doilea meci și poartă numărul 13 la echipa în portocaliu.

Primele două meciuri ale turneului de la Gheorghieni. Rakic apare într-al doilea joc

Pentru gruparea antrenată de Cosmin Gherman a semnat și brazilianul Andre Deco, venit tocmai de la Informatica, și – potrivit surselor noastre – alți doi jucători de la Timișoara, ucrainienii Dennis Ovsianikov și Dmitri Bondar, vor ajunge la trupa din Harghita.

Imperial Wet Miercurea Ciuc ar urma să joace primul meci oficial din acest an chiar cu… Informatica Timișoara, luni, 21 ianuarie, de la ora 19,15, în etapa a XIII-a a Ligii I.

Foto: futsalserbija.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s