Tenis de masă

Eliza Samara, la un meci distanță de finala Champions League

Liga Campioanelor la tenis de masă programează la finalul acestei săptămâni returul semifinalelor. Într-una dintre confruntări este implicată Elizabeta Samara, în tricoul formației poloneze KTS Enea Siarka Tarnobrzeg.

Gruparea poloneză a câștigat meciul tur, pe terenul echipei austriece Linz AG Froschberg, cu 3-1. Samara jucat un meci în confruntarea tur, câștigat în fața Sofiei POLCANOVA, o jucătoare în vârstă de 25 de ani, născută la Chișinău, Republica Moldova și care are cetățenie austriacă. Dobrogeanca a avut nevoie de set decisive pentru a se impune, după ce a fost condusă cu 2-1 la seturi: 3-2 (-6, 7, -6, 9, 6). Celelalte două puncte pentru Tarnobrzeg au fost aduse de Qian LI și de Ying HAN.

Returul va avea loc vineri, 22 martie, de la ora 19,00, și poate fi urmărit pe internet, la acest LINK. În sferturi, echipa Elizei a eliminat Sporting Lisabona, unde este legitimată Daniela Dodean (3-1 și 3-1).

sporting lisabona tarnobrzeg
Sporting și Tarnobrzeg, aliniate la startul disputei din sferturi, de la Lisabona

Clubul din Tarnobrzeg a mai jucat finala cele mai importante competiții europene intercluburi în 1999, 2016 și 2017, dar a pierdut de fiecare dată. Primele două ediții ale Cupei Campionilor Europeni au fost câștigate de Voința Arad, în 1964 și 1965.

În cealaltă semifinală, TTC Berlin Eastside a învins acasă deținătoarea trofeului, Dr. Časl Zagreb, cu 3-2. În jocul decisiv, Matilda Ekholm – Jie LI 11:9, 15:13, 5:11, 11:9. Returul acestei confruntări este programat duminică, 24 martie, de la ora 20,00, în capitala Croației.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s