Tenis

Leagă două victorii după opt luni

Mihaela Buzărnescu s-a calificat în runda a treia a turneului WTA de la Charleston, dotat cu premii totale de 823.000 de dolari, după ce a întrecut-o pe americanca Lauren Davis (25 ani, 184 WTA), venită din calificări. Miki a câștigat cu 6-4, 6-2.

Buzărnescu (30 ani, 30 WTA), a 12-a favorită, a obţinut a treia sa victorie din 2019 (în 13 partide) după 73 de minute. Miki nu a mai legat victoriile de la începutul lunii august 2018. Atunci, ea câștiga turneul de la San Jose, o învingea în primul tur de la Montreal (6-2, 7-5, cu Qiang Wang) și apoi suferea accidentarea din partida cu Elina Svitolina, ce avea să-i dea peste cap întregul parcurs excelent din 2018, ce a dus-o pe un loc 20 WTA, high career. De fapt, atunci, jucătoarea noastră reușea șase victorii la rând ce o aduceau într-un vârf al carierei.

Aceste succese legate sunt cu atât mai importante cu cât vin aproape de semifinala de Fed Cup, Franța-România, când echipa noastră are nevoie de toate jucătoarele la nivel maxim. Buzărnescu va juca în turul al treilea cu învingătoarea dintre Caroline Wozniacki (fav. 5) și Laura Siegemund.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s