Tenis de masă

Trei din nouă români au rămas în concurs la Mondiale

Campionatele Mondiale de tenis de masă din Budapesta au ajuns la ziua a patra. Trei din cei nouă români care au luat startul duminică vor continua competiția. Este vorba despre două fete și un băiat, care vor concura în trei probe.

Cea mai bine ”poziționată” este Bernadette Szocs, care a rămas în cursă în toate cele trei concursuri. La simplu, jucătoarea originară din Tg. Mureș va evolua de la ora 13,00 cu SOO Wai Yam Minnie, din Hong Kong, nr. 41 ITTF, 24 de locuri mai jos decât Bernie. Partida contează pentru șaisprezecimile de finală.

Anterior, de la ora 11,00, chiar în deschiderea zilei, la dublu mixt, Szocs și Ovidiu Ionescu vor juca tot în șaisprezecimi cu o pereche din Hong Kong, HO Kwan Kit, LEE Ho Ching.

Seara, de la ora 19,00, Eliza Samara și Bernadette Szocs vor forța calificarea în optimile probei de dublu feminin în compania perechii HA Hyo Sim, KIM Nam Hae, din Coreea de Nord.

Emoții vom avea și de la ora 12,00, când Elizabeta Samara joacă la simplu cu numărul 4 mondial, WANG Manyu, din China, o sportive de numai 20 de ani, fostă număr 2 ITTF, în iulie anul trecut.

Foto: Facebook Federația Română de tenis de Masă

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s