Tenis de masă

Dodean și Diaconu, coechipiere în Franța

Daniela Dodean și-a anunțat transferul de la Sporting Lisabona. Arădeanca a clarificat în această săptămână destinația sa, Franța, unde evoluase anterior la Saint Quentinois, vreme de trei sezoane.

De data aceasta, Dodean va apăra culorile clubului Metz TT, pentru care în sezonul 2018/2019 a jucat Adina Diaconu. Slătineanca rămâne la gruparea din Metz, după ce a evoluat și în Spania, la Cartagena, iar în țară a fost cvadruplă campioană cu ACS Dumbrăvița.

”Voi rămâne și sezonul viitor la Metz. Sunt foarte fericită la acest club, până acum: am întâlnit oameni minunați, dornici de muncă și progres . Este un club cu tradiție la titlu și acest lucru mă motivează si mai mult” | Adina Diaconu

Daniela venise la Sporting pentru a fi mai aproape de familia sa, dar părăsește Portugalia după doar un an. Ea este căsătorită cu jucătorul portughez de tenis de masa Joao Monteiro, cu care are o fetiță.

Românca a câștigat anul acesta și campionatul și Cupa Portugaliei, iar în Champions League echipa sa a urcat până în sferturi, acolo unde s-a oprit și Metz TT. Liga Campionilor a fost cuicerită de formația poloneză Tarnobrzeg, unde este legitimată Elizabeta Samara.

Adina Diaconu a fost campioană europeană de junioare, și la individual și cu echipa

Noua formație a Danielei, Metz TT, a câștigat sezonul regular în Franța, dar apoi a cedat în semifinalele F4, turneu jucat chiar la Metz, ratând titlul de campioană.

”Sezonul acesta a fost pentru mine o experiență foarte bună în care am avut multe meciuri interesante cu jucătoare de top atât din Europa, cât și din Asia. Am reușit să ne câștigăm grupa în primul stagiu, dar am pierdut în semifinala campionatului francez chiar de la cele care au ieșit campioane” | Adina Diaconu

Un gând despre „Dodean și Diaconu, coechipiere în Franța

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s