Tenis

Semne bune anul nu prea are

Patru jucătoare de tenis din România au evoluat astăzi în calificări, la primele turnee WTA din 2020. Irina Bara și Ana Bogdan au jucat la Auckland, Noua Zeelandă (251.750 dolari, premii) , iar Monica Niculescu și Irina Begu la Shenzhen, China (651.750 dolari, premii).

Irina Begu este singura câștigătoare dintre cele patru românce care au jucat astăzi

În turul inaugural al calificărilor, Irina Bara (WTA 164) a pierdut în 54 de minute de joc – 6-1, 6-3 – în fața belgiencei Ysaline Bonaventure, cap de serie nr. 8, 117 WTA.

Ana Bogdan, favorita a treia a calificărilor și numărul 98 în lume s-a înclinat în jocul cu italianca Giulia Gatto-Monticone (154 WTA). Peninsulara s-a impus cu 6-4, 4-6, 6-4. Bogdan a revenit după ce a fost condusă cu break în setul second (4-3), a dus meciul în „decisiv”, dar acolo a cedat tot cu 6-4.

În Asia, Monica Niculescu (fav. 8, 118 WTA) nu a reușit să-i ia set americancei Nicole Gibbs, 3-6, 3-6. În ambele manse, Gibbs s-a desprins devreme și a conservat avantajul.

Irina Begu (fav. 5, 102 WTA) a revenit de la 2-4 în primul set al partidei cu elvețianca Stefanie Voegele (119 WTA) și l-a câștigat cu 7-5, dar a cedat manșa a doua cu 6-3.  Setul ultim a început cu trei break-uri (două realizate de Irina), după care jucătoarea noastră a sprintat spre victorie: 7-5, 3-6, 6-1.

Begu va juca în turul secund și ultimul al calificărilor de la Shenzhen cu Barbora Krejcikova, din Cehia, 131 WTA.

Un gând despre „Semne bune anul nu prea are

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s