Fotbal

AUDIO | Pipa păcii: „mi s-a explicat de ce s-a luat decizia și chiar am ajuns la o prietenie”

Finalul anului 2018 aducea o schimbare esențială în futsalul românesc. Robert Lupu era pus să aleagă între postul de selecționer și cel de antrenor al Informaticii Timișoara, printr-o decizie federală promovată la insistențele câtorva conducători ai clubulurilor din prima ligă.

La acea vreme – decembrie 2018 – bănățenii dețineau toate cele trei trofee interne: campionatul, Cupa și Supercupa României. În acest moment, Timișoara nu mai este în posesia niciunui trofeu.

Lupu a rămas selecționer și la acea vreme s-a arătat foarte supărat a fost pus să aleagă între cele două posturi.

„Până la urmă a fost bine, am putut să am discuții mai multe cu jucătorii din campionat, o relație mult mai apropiată, să urmăresc mai multe jocuri. Pe unele le-am văzut live. Am mai mult timp pentru treaba de selecționer și sunt mai odihnit”

Robert Lupu

Lupu recunoaște că touși îi este dor de munca la echipa de club.

„Oarecum sunt mult mai bine, din punct de vedere al oboselii. Pe de altă parte, mi-aș fi dorit să antrenez și-și. E adevărat, la momentul deciziei, mi-am dorit foarte mult să antrenez în ambele părți, deoarece am luptat enorm pentru proiectul Informatica, dar acum e mult mai bine pentru familia mea, am mai mult timp”

Robert Lupu
Declarația AUDIO a lui Robert Lupu, dintr-un interviu pentru Radio Timișoara

Selecționerul spune că pe parcursul lui 2019 relația cu conducătorii de cluburi care s-au împotrivit ca el să antreneze în ambele părți s-a îmbunătățit.

„Am avut susținere mai mare. Oamenii au vorbit mai mult cu mine, mi-au explicat de ce s-au luat deciziile și s-a ajuns la o prietenie. Chiar dacă nu am avut o comunicare cu unii dintre conducători, la momentul deciziei, acum avem o relație foarte bună”

Robert Lupu

Fotbaliștii naționalei se află până vineri în cantonament la Timișoara și vor reveni pe Bega în 20 ianuarie, urmând să plece de aici direct la turneul de calificare pentru Mondiale, programat în Cehia, cu începere din 2 februarie.

Un gând despre „AUDIO | Pipa păcii: „mi s-a explicat de ce s-a luat decizia și chiar am ajuns la o prietenie”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s